top of page

do 12 okt

|

Zonhoven

Lederworkshop

Mist ook jouw bijl en je houtmes een degelijke beschermhoes? Maak ze in leder tijdens een workshop onder begeleiding van MR.Kridth.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lederworkshop
Lederworkshop

Tijd en locatie

12 okt 2023, 19:00 – 22:00

Zonhoven, Bokrijkseweg 84, 3520 Zonhoven, België

Over het evenement

Wij sloegen de handen in elkaar!

In samenwerking met @Mrkridth is er vanaf nu een toffe workshop om zelf je beschermhoezen in leder te maken. Dirk is een leerbewerker die teruggrijpt naar de lederambacht van weleer en het industrieel gedachtengoed. Hij begeleidt jou vakkundig stap voor stap in het maakproces van een lederen bijl-en mes hoesje.

Deze workshop is voor jou als je graag zelf aan de slag wil om je eigen bescherming hoezen of etuis te maken voor je snijwerktuigen. Je hoeft geen ervaring met leder te hebben.

Met wat warmte en gezelligheid, heten wij jullie van harte welkom.

Graag tot dan!

Rudi & Dirk

Sidenote: Iedere deelnemer vertrekt vanuit een 1 stuk leer 30cm x 30cm, vlot voldoende. Wij verkopen geen leer maar een ander stuk indien er iets fout loopt kan wel bij aangekocht worden De snijwerktuigen van atelier Jamaer zijn van het merk WoodTools en Moraknives de mallen zijn hierop gebaseerd. Afwijkingen hierop zijn niet voor deze workshop. Met de aangeboden basis en kennis kan men nadien alle richtingen uit. 

Tickets

  • Workshop lederhoezen

    € 65,00
    +€ 1,63 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page